Top

Baardmutsen & Wol

Je krijgt ongetwijfeld de originaliteitsprijs als je met één van onze baardmutsen komt opdagen tijdens Carnaval, Halloween of op welk ander feestje dan ook, maar dat is natuurlijk niet de enige goede eigenschap van deze fantastische octopus mutsen

Waar het om gaat is dat zo’n gebreide baardmuts je hele hoofd warm en comfortabel houdt als het guur weer is. Nou kan het op Carnaval en Halloween bar koud zijn, maar je voelt meteen al dat zo’n octopus muts het ook goed zal doen tijdens het snowboarden of andere wintersporten. Aan de eersteklas kwaliteit van de wol zal het zeker niet liggen!
Octopus Muts Blauw

Octopus Muts Blauw

€ 19,95
Octopus Muts Groen

Octopus Muts Groen

€ 19,95
Octopus Muts Zwart

Octopus Muts Zwart

€ 19,95
Riddermuts Zwart

Riddermuts Zwart

€ 19,95

Baardmutsen


Of je dit fantasievolle en handgemaakte kledingstuk nou een baardmuts, octopus muts of riddermuts wilt noemen, in alle gevallen is het resultaat hetzelfde. Deze baardmuts beschermt je hoofd tegen allerlei vervelende weersomstandigheden, of dat nou op de piste is of tijdens winters weer in het dagelijkse leven. Daarnaast zorgt zo’n baardmuts in welke omgeving dan ook voor een volstrekt unieke look!

Let op: de structuur van je baardmuts of octopus muts wordt aangetast als je hem in heet water wast. Was hem bij voorkeur met de hand in warm water en knijp hem daarna voorzichtig uit. Dat vormt het behoud voor die fantastische octopus muts!