Top

Duopack Wintersport

16% Korting
  • Duopack Wintersport
  • Duopack Wintersport
  • Duopack Wintersport
  • Duopack Wintersport
  • Duopack Wintersport
€ 47,45
39,95
Product is tijdelijk niet leverbaar


Wintersporten is soms weleens afzien en dat heeft niet alleen te maken met fysieke inspanning. Weersinvloeden op de piste zijn erg belangrijk en die heb je nu eenmaal niet in eigen hand. Als snowboarden en skiën een hobby is waar je helemaal bezeten van bent, dan wil je niet dat het weer roet in het eten gooit.

Dat hoeft ook niet, als je dit duopack Wintersport aanschaft. Als je nog net even die laatste slalom wilt doen en er begint een snijdende wind op te steken, dan is een snowboard masker de ideale oplossing. Het neopreen van dit snowboardmasker (rechts) beschermt je hele hoofd tegen kou, wind en sneeuw omdat het materiaal isolerend en tegelijkertijd waterafstotend is.

Als het weer serieus verslechtert, heb je altijd nog de beschikking over de eveneens van neopreen vervaardigde Facemask Full Frontal (links). Doordat deze facemask van boven open is, kun je er met gemak een beanie boven dragen.

Neopreen is luchtdoorlatend, zodat je niet overmatig gaat zweten als je het snowbordmasker of de facemask draagt. De facemask heeft extra ventilatieopeningen bij de neus en mond, zodat je vrij kunt ademhalen. Daarnaast is deze facemask voorzien van openingen bij de oren, zodat je nog steeds kunt horen wat er op de piste gebeurt.

Bij de facemask (links) kun je kiezen uit twee uitvoeringen: de Full Frontal Black (zwart) en de Full Frontal Skull (skeletprint)Voor het snowboardmasker heb je de keuze uit de Lethal Ninja (zwart) en de Lucid Ninja (monsterlijke onderkaak).

Artikelnummer: FM 10-003
Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Type de code over

Gerelateerde producten