Top

Facemask Deluxe

De face masks op deze pagina zijn door de hoogwaardige kwaliteit zeer geschikt voor allerlei outdoors sports, zoals motorrijden, survival en wintersporten als skiën en snowboarden. Het hoofdbestanddeel van een face mask deluxe wordt namelijk gevormd door waterafstotend neopreen, zodat natte sneeuw of regen geen vat krijgt op je gezicht.

Daarnaast is neopreen ook een isolerend materiaal. Ook al is het snijdend kou of waait er een gure wind, je gezicht en hoofd blijven warm. De luchtdoorlatende kwaliteiten van een neopreen face mask zorgen er bovendien voor dat transpiratie tot het minimum beperkt blijft.

Facemask Dinosaur Fossile

Facemask Dinosaur Fossile

€ 19,95
Facemask Reptile

Facemask Reptile

€ 19,95
Facemask Flying Skull

Facemask Flying Skull

€ 19,95

Face Masks Deluxe


Wintersporters
en bikers hebben minimaal één ding gemeen. Hoe stralend de dag ook is begonnen met prachtig en zonnig weer, dat kan zomaar omslaan in gure en miezerige weersomstandigheden en daar zit je dan op je motor of sta je op je snowboard of ski’s. Er zijn dan verschillende opties: je kunt je plezier laten bederven door felle wind of natte sneeuw, je kunt stug doorgaan en het weer laten voor wat het is, óf je kunt ervoor zorgen dat het meest kwetsbare deel van je lichaam, je gezicht en hoofd, goed beschermd is tegen welke weersinvloeden dan ook.

Die laatste optie is het meest aantrekkelijk en dat valt heel goed te realiseren met zulke professionele motor- en wintersport maskers als onze face masks deluxe. Deze gezichtsmaskers zijn gemaakt van neopreen, een materiaal dat speciaal ontworpen is om allerlei vervelende weersinvloeden de baas te worden en te blijven.

Wat dit fantastische type face mask echter tot een deluxe uitvoering maken, is de aluminium neusclip. Die zorgt ervoor dat je wintersport- of motor masker een perfecte pasvorm heeft, zodat deze face mask deluxe combineerbaar is met een helm, muts of bril. De alles overtreffende clou van die neusclip is echter dat je hem zodanig kunt vormen dat er geen uitademingslucht kan ontsnappen naar je motor- of skibril. Dat voorkomt het beslaan van de glazen