Top

Facemask Exclusive

De overtreffende trap van onze gezichtsmaskers wordt zonder twijfel gevormd door de face masks exclusive. We komen onderaan de pagina nog terug op de andere goede eigenschappen van deze wintersport-  en motor maskers, maar eerst willen we ingaan op de belangrijkste feature van dit sublieme type gezichtsmasker.

De grootste noviteit van deze perfecte face mask, zeer geschikt als motor masker annex wintersport masker, is het ingebouwde luchtfilter. Deze feature zal bikers en verre reizigers het meeste aanspreken, omdat het voorkomt dat je uitlaatgassen, rook of smog naar binnen krijgt. Maar ook voor wintersporters is het luchtfilter in deze face mask een pre, omdat het een buffer vormt tussen de soms ijzig koude berglucht en je inademingsorganen.
Facemask Supreme

Facemask Supreme

€ 21,95
Facemask Splash

Facemask Splash

€ 21,95
Facemask Camouflage

Facemask Camouflage

€ 21,95

Face Masks Exclusive


Naast de bovenaan deze pagina genoemde voordelen kan de aluminium neusclip van deze exclusieve face mask zo gevormd worden dat hij, samen met het elastische neopreen van het gezichtsmasker, je ski- of motorbril volledig afsluit van de onderkant van je gezicht. Hierdoor wordt voorkomen dat er warme lucht ontsnapt naar de ruimte achter de bril, waardoor je glazen zouden kunnen beslaan.

Maar dat is natuurlijk niet het enige voordeel dat deze schitterende facemask serie te bieden heeft. Neopreen is een waterafstotend, isolerend maar toch ook luchtdoorlatend materiaal. Hierdoor beschermt dit gezichtsmasker je tegen wind, natte sneeuw, stof, zand, regen en kou. Hierdoor is dit een ideaal masker voor wintersporters en bikers.

Door het soepele materiaal en de efficiënte klittenbandsluiting sluit deze face mask altijd perfect aan, waardoor je het kunt dragen in combinatie met een motor- of skibril, met een ski- of motorhelm of met een muts of beanie