Top

Facemask Full Frontal

Zag je er al niet stoer genoeg uit door de onwijs coole prints van de andere face masks uit onze collectie, dan wordt dat effect nog eens extra versterkt als je kiest voor zo’n full frontal exemplaar! Stel je eens voor hoe het eruit zal zien als je op de piste of op de weg verschijnt met zo’n face mask die je hele gezicht bedekt! Succes verzekerd!

Qua gezichtsbescherming is dit motor- en wintersport masker natuurlijk het absolute einde, ongeacht hoe indrukwekkend een full frontal face mask er verder ook uitziet. Met zo’n gezichtsmasker kun je fluitend elke weersomstandigheid aan en het slimme ontwerp maakt het zelfs mogelijk om het masker te combineren met attributen zoals een muts of beanie, een helm en een motor- of skibril.

Facemasks Full Frontal


Met een face mask die je gehele gezicht bedekt is de kans groter dat je wat meer gaat transpireren. Het neopreen van deze gave serie gezichtsmaskers is echter luchtdoorlatend, waardoor ook dat tot een minimum beperkt blijft. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden waarom dit soort wintersport- en motor maskers zo geschikt is voor zowel bikers als wintersporters.

Het neopreen materiaal werkt zowel isolerend als waterafstotend en dat vormt per slot van rekening het ultieme bestaansrecht voor gezichtsmaskers. Uiteindelijk is dat de reden waarom neopreen facemasks zo populair zijn op de piste en op de weg. Laat gure wind, ijzige sneeuwvlagen, stof en regen maar komen, want je bent er helemaal op voorbereid met zo’n subliem motor annex wintersport masker