Top

Nieuwe maskers en producten op Facemasks.NL!

Vanaf deze maand is ons productassortiment uitgebreid met enkele nieuwe sublieme maskers voor op de piste, tijdens het toeren of gewoon om je buurman te laten schrikken! De volgende maskers zijn erbij gekomen:

Grijze facemask

Facemask Full Frontal Ashes to Ashes


Een heerlijk rauwe variant op de Facemask Black Full Frontal in een asgrijze kleur, waardoor het masker een lugubere uitstraling krijgt. Ook de details van bijvoorbeeld de ventilatieopeningen knallen er vanwege de grauwe tint lekker uit!

Klik hier om dit masker te bestellen!

Zwarte facemask

Facemask Zwart


Eenvoud op zijn best… Net als zijn iets uitbundiger versierde variant de Facemask Spikes is hij gemaakt van gitzwart neopreen, waardoor hij een supergave en gedistingeerde uitstraling krijgt. Voor eenieder die zijn oog heeft laten vallen op de strakke Facemask Sinister, maar liever geen neusclip draagt.

Klik hier om dit masker te bestellen!

Vintage facemaskFacemask Vintage Hearts


Charmante mix van vintage, romantiek en tatoeage stijl! Met deze Facemask Deluxe kun je met stijl over de wegen scheuren tot je erbij neervalt. Ook de vrouwtjes zul je ermee paaien!

Klik hier om dit masker te bestellen!

Snowboardmasker Skull

Snowboardmasker Skull


Zo’n gaaf en functioneel masker als dit snowboardmasker verkochten we nog niet eerder in onze shop!

Vanwege de vorm – volledige gezichtsbedekking, stevig en beschermend materiaal, open bovenkant en extra nekverwarming – is dit masker bij uitstek geschikt om mee op wintersport te nemen bij het skiën of snowboarden.

Klik hier om dit masker direct te bestellen!

Smog filterFilter voor je Facemask Exclusive


Op aanvraag verkopen wij nu ook losse smog filters voor je facemask exclusive. Koop hem los en betaal € 7,95 of bestel hem direct bij je masker en betaal slechts € 5,95!

Na 200 uur dien je je ingebouwde smog filter te vervangen, omdat het beschermende effect verloren gaat. Rijd je dus veel door steden met smog, vuil of rook heen, dan raden we je aan om je smog filter met enige regelmaat te vervangen.

Klik hier om een extra filter te bestellen!