Top

Over Facemasks

Facemasks zijn maskers gemaakt van neopreen (een synthetische rubbersoort) en hebben een isolerende werking. Hierdoor zijn facemasks bijzonder geschikt om tijdens de wintersport te dragen of tijdens een ritje op je motor of scooter.

Een nadeel van het dragen van een masker is dat je er na verloop van tijd vaak in gaat zweten. Dit zal je niet snel gebeuren met facemaks van neopreen, want dit materiaal is luchtdoorlatend. Ze isoleren je dus tegen de kou, maar zorgen er tegelijkertijd voor dat je het niet te warm krijgt. Ideaal dus!

Facemask Samurai GhostAanbod

Facemasks.nl levert unieke en originele prints in allerlei vormen en maten en kan met recht zeggen dat zij het grootste online assortiment van Nederland aanbiedt. De prints variëren van subtiel en onopvallend tot fantasierijke, imponerende en lugubere designs.

Er zijn vier verschillende soorten facemasks:

  • Facemask Basic. Dit type bedekt de onderste helft van het gezicht (vanaf de kin tot aan de neus) en bestaat volledig uit neopreen (op de eventuele print na).
  • Facemask Deluxe. Deze facemask is identiek aan de basic facemask, met het kleine verschil dat er een speciale neusring in vervaardigd is. Naast een esthetisch effect helpt dit voorkomen dat je (ski)bril beslaat en zorgt het er ook voor dat de facemask nog beter op zijn plek valt.
  • Facemask Exclusive. Deze variant heeft naast een neusring ook een geïntegreerd filter aan de binnenzijde van de facemask.
  • Facemask Full Frontal. Deze facemasks bedekken het gehele gezicht (vanaf de kin tot aan het voorhoofd), maar bieden wel ventilatiegaten bij de mond, neus en oren. Ideaal dus voor barre omstandigheden!
Alle soorten facemasks zijn afsluitbaar met behulp van klittenband aan de achterzijde van het masker. Deze kun je verstellen naar de gewenste maat.

Naast facemasks leveren wij ook nog andere producten:

Bivakmuts SkullBivakmutsen

Ook onze bivakmutsen zijn rijkelijk versierd met originele prints, van bivakmutsen met schedelprints tot samurai. De mutsen zijn gemaakt van katoen en geven je bijzonder veel bewegingsvrijheid. Dit maakt ze ideaal voor outdoor sporten, maar ook om bijvoorbeeld onder je helm te dragen. De bivakmuts rekt gewoon mee, dus ook voor deze mutsen geldt: one size fits all!

Ninjamaskers

Momenteel bieden wij twee soorten ninjamaskers van neopreen aan, die beide ook geschikt zijn om tijdens de wintersport te dragen. Ze beschermen het gezicht tegen alle weersinvloeden en zijn net als de facemasks isolerend, luchtdoorlatend en waterafstotend.

Bandana TribalBandana’s

De bandana’s op Facemasks.nl vormen een perfecte aanvulling op de rest van het assortiment en kunnen op de motor bijvoorbeeld afgewisseld worden met de “basic” en “deluxe” facemasks. Dankzij de neusring bieden zij een perfecte pasvorm voor het gezicht en hoef je niet bang te zijn dat je ze onderweg kwijtraakt!